Sup About

Sparren op de sup over jouw uitdaging 

In dit digitale tijdperk verliezen we connectie met elkaar, de natuur en nemen geen tijd om even uit de waan van de dag te stappen. Balans is essentieel tijdens het suppen, net als in het leven. De natuur in, de rust, de ruimte om na te denken en tot nieuwe inzichten te komen. Ondernemen is uitdagend genoeg, laat staan dat je soms even wilt kunnen sparren over je ideeën, richting en uitdagingen waar je tegenaan loopt.

Ervaar rust

Uit de waan van de dag
 

Het biedt enorme meerwaarde om uit de dagelijkse hectiek te stappen en rust te vinden door te sparren over je onderneming op een SUP-board in de natuur. Terwijl je peddelt over serene wateren, weg van afleidingen en drukte, creëer je ruimte voor heldere inzichten en nieuwe perspectieven. De combinatie van fysieke activiteit en natuurlijke omgeving bevordert creatief denken en effectieve probleemoplossing.

Plan hieronder een kennismaking

Certificeringen

ASI SUP Instructor Level 1

De ASI SUP Instructor Level 1 certificering is internationaal erkend en staat hoog aangeschreven in de industrie. Met een gecertificeerde instructeur ga je veilig op pad en beleef je unieke SUP-ervaringen op prachtige locaties. Incl. Sup Water Rescue certificaat.

Rode Kruis EHBSO Sport Uitgebreid

De Rode Kruis EHBSO Uitgebreid Sport certificering biedt gespecialiseerde kennis en vaardigheden voor eerste hulp bij sportongevallen. Met deze certificering ben je voorbereid om snel en effectief te handelen bij sport gerelateerde noodgevallen.

EFQM Foundation Certified

Het EFQM Model is een raamwerk voor kwaliteitsmanagement dat organisaties helpt hun prestaties te verbeteren door middel van systematische evaluatie en continue verbetering. De EFQM Foundation certificering biedt een diepgaand begrip van het EFQM Model en RADAR, essentiële tools voor organisatieverbetering.