Ons proces

We werken op basis van ons FISh framework

Innoveren door gestructureerd te experimenteren!

FISh Framework

Ontdek hoe ons unieke designproces jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. We hebben het opgedeeld in eenvoudige stappen, voor duidelijkheid en effectiviteit:

Stap 1

Kennismaking

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen. We willen jouw bedrijf begrijpen, de mensen erachter en de uitdagingen die je tegenkomt. Dit legt het fundament voor een samenwerking die echt aansluit op jouw behoeften.

Stap 2

Framing

Welkom bij de eerste halte van onze designreis: Framing. Hier leggen we de basis voor het begrijpen en aanpakken van jouw uitdagingen. We beginnen met een contextanalyse om de nuances van jouw situatie te begrijpen. Samen identificeren we de kernproblemen en bepalen de relevantie ervan voor jouw organisatie.

Dit is waar we het verhaal van jouw uitdagingen vormgeven. We duiken in de details, herschrijven indien nodig de vraag. Klaar om de fundamenten te leggen voor een innovatieve oplossing die perfect past bij jouw unieke context. Op naar de volgende stap van onze gezamenlijke reis!

Stap 3

Iteration

Welkom bij Iteration, waar creativiteit en praktijk samenkomen. We beginnen met ideeën, vertalen ze naar ontwerpen, testen ze in de praktijk en evalueren de resultaten.

Dit is de fase waarin we ideeën tot leven brengen en ze direct in de handen van gebruikers leggen. We omarmen de kracht van hypotheses om bewust en gericht te ontwerpen. Onze experimenten zijn als een speeltuin waar we verkennen en ontdekken wat echt werkt voor jouw doelgroep.

Klaar om samen te creëren en verfijnen? Laten we ideeën omzetten in tastbare oplossingen en continu leren en verbeteren. Op naar de volgende fase van onze gezamenlijke ontdekkingsreis!

Stap 4

Scaling

Welkom bij Scaling, de fase waarin we oplossingen definiëren, deze opschalen, implementeren en overdragen aan jouw team. Hier draait alles om het nemen van de succesvolle ideeën en ervoor zorgen dat ze passen bij de grotere context van jouw organisatie.

We beginnen met het definiëren van de oplossing. Wat heeft gewerkt in de vorige fasen vertalen we naar een concreet plan. Dan schalen we op. Niet alleen in omvang, maar ook in impact. 

Stap 5

handover

Tenslotte, de overdracht. We willen niet alleen een geweldige oplossing bieden, maar ook zorgen dat jouw team ermee kan floreren. De handover is het moment waarop we de fakkel doorgeven, dit kan intern zijn, maar bijvoorbeeld ook aan een gespecialiseerde partner. We blijven beschikbaar voor begeleiding, eventuele vragen of ondersteuning.